Comerç just a les Olimpíades de Londres

Informa el segell de comerç just Fairtrade que "Londres 2012 seran els Jocs més 'justos' de la història", ja que se servirà cafè, te, xocolata, sucre, plàtans, vi i taronges de comerç just en totes les seus, donant suport així a productors i treballadors de comunitats en desenvolupament.

Per aquestes comunitats exportadores de productes de comerç just això representa vendre els seus productes a un preu just i sostenible. Estimen des de l'organització dels Jocs que durant les Olimpíades es consumiran uns 14 milions de cafès amb el segell Fairtrade.

 

La iniciativa "London 2012 Food Vision" és la responsable d'oferir productes amb segell Fairtrade durant els Jocs, i també supervisa el desenvolupament de la proposta

 

El conjunt de les vendes de comerç just amb segell Fairtrade per Londres 2012 pot suposar uns 125.000 euros en concepte de “Premium Fairtrade”. Aquest import es destinarà a projectes socials, educatius, sanitaris o a projectes de millora de l'exportació a comunitats dels països productors.

Afegeix un comentari nou