Dins del procés del Fòrum Social Mundial. Comencen les inscripcions per al IV Fòrum Social Amèriques

  • FSA, dins del procés del Fòrum Social Mundial

    FSA, dins del procés del Fòrum Social Mundial

  • Una altra Amèrica és possible

    Una altra Amèrica és possible

S'intensifiquen els preparatius per al IV Fòrum Social Amèriques, que tindrà lloc a Asunción, Paraguai, del 11 al 15 d'agost pròxim.

 

En aquest mes de maig es va obrir el procés d'inscripcions en línia. Desenes de xarxes i organitzacions han fet ja el seu registre. La inscripció d'organitzacions és un pas previ per a la inscripció dels esdeveniments autogestionats (que s'obrirà aviat). També permetrà que després inscriguin les seves delegades/ts. El formulari està disponible en el lloc web del Fòrum.

 La fase de proposta i inscripció d'activitats autogestionades, que constitueixen la columna vertebral del programa del Fòrum, es mantindrà oberta fins al 30 de juny. El Fòrum encoratja les convergències entre diverses organitzacions o xarxes per a proposar esdeveniments conjunts. Per tant, ara és el moment d'avançar en les consultes i acords corresponents.

 
Un requisit rellevant per a la inscripció d'activitats autogestionades és l'adhesió expressa a la Carta de Principis del Fòrum Social Mundial. Aquesta es troba disponible per a la seva lectura i anàlisi en aquest enllaç.

 El Fòrum acull la participació, en qualitat d'observadors, de moviments i partits polítics i instàncies públiques que comparteixen els seus principis i objectius. Per a aquests casos les inscripcions estan també disponibles en línia, fent ús del formulari comú.

 En el lloc web es troben informacions generals sobre el IV FSA, els seus eixos temàtics i altres pautes útils per a la participació en el procés preparatori i en el Fòrum a Asunción. Per a consultes específiques, poden dirigir-se a: fsapy@forosocialamericas.org.

Afegeix un comentari nou