El Tercer Sector d’Europa aterra a Barcelona gràcies al programa Erasmus+

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar

El Tercer Sector d’Europa aterra a Barcelona gràcies al programa Erasmus+

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

Més de 10 organitzacions de diferents països del continent es trobaran en una setmana de formació sobre comunicació social a Torre Jussana.

El Tercer Sector d’Europa arribarà el proper dimecres dia 23 d’octubre a Barcelona a través del programa Erasmus+. Més de 10 organitzacions de diferents països del continent es reuniran durant una setmana de formació per debatre sobre tècniques i estratègies de comunicació social que puguin aprofitar per a les seves organitzacions. Torre Jussana, el Centre de Servei a les Associacions gestionat per l’Ajuntament de Barcelona, serà l’espai de trobada per a tots i totes les participants.

La jornada està organitzada per la Fundació iWith.org, una organització que té la missió d’acompanyar a les entitats en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), Internet, i les noves tecnologies. En sis apassionants dies, les organitzacions internacionals debatran mitjançant l’aprenentatge no formal sobre: comunicació social, les xarxes socials com a eina, la comunicació no violenta i la construcció de la pau, eines de comunicació interna i externa, etc.

Escòcia, Polònia, Rússia, Moldàvia, Armènia, Itàlia, Bielorússia o Ucraïna són alguns dels països que participaran en les jornades. Voluntaris, voluntàries, equip tècnic i persones simpatitzants de les entitats seran els beneficiaris de la formació, que serà impartida per la formadora Alla Krinitsyna.

Algunes de les entitats, la majoria d’àmbit juvenil, que participaran són: LYVS, My_UA, AVI Moldova, SFERA Movement, HUJ Armenia, Jump In, Movimento Dehoniano Europeo, Servei Civil Internacional de Polonia, KinningParkComplexCIC o MTÜ ESTYES.

El programa Erasmus+ és el programa europeu en l’àmbit de l’educació, la formació, la joventut i l’esport pel període 2014-2020. Gràcies al programa, joves de tota Europa es poden beneficiar d’un intercanvi per desenvolupar habilitats, guanyar experiències interculturals i noves formes de coneixement i aprenentatge de la societat i la cooperació europea.