Enfortir la bellesa invisible, nou repte entre Ashoka i Fundació Puig

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Enfortir la bellesa invisible, nou repte entre Ashoka i Fundació Puig

Resum: 

Ashoka i la Fundació Puig han firmat una col·laboració internacional per impulsar l'emprenedoria social i el creixement personal de joves de tot el món.

L'acord plurianual amb el nom de “Invisible Beauty” portarà a terme dos programes a Europa, Àsia i Amèrica Llatina per fomentar el suport a emprenedors socials novells.

El primer programa s'anomena Innovators i servirà per identificar, seleccionar i potencial el treball d'emprenedors socials que estiguin canviant la vida de joves a escala global i de manera sistemàtica. Aquest projecte es durà a terme en els tres continents.

El segon programa s'iniciarà a Espanya i servirà per donar suport, a més d'identificar i seleccionar joves amb projectes innovadors que estiguin millorant el seu entorn i creant un impacte social positiu. Aquests joves s'espera que siguin la inspiració dels altres.

Ashoka, la xarxa internacional més gran d'emprenedors socials, ja compta amb altres convenis amb empreses per poder identificar i portar a terme projectes de joves emprenedors amb visió de canviar el món. Sense anar més lluny, el passat més d'abril, Ashoka va presentar a Barcelona els premis pels millors projectes d'emprenedoria social relacionats amb la salut. El projecte s'anomenava Making More Health i el van portar a terme de la mà de la farmacèutica Boehringer Ingelheim.

Per l'organització sense ànim de lucre Ashoka, impulsar l'aliança i col·laboració entre emprenedors socials i empreses és una font de valor econòmic i social. La seva visió és aconseguir un món d'actors del canvi, on tothom se senti amb capacitat i llibertat d'actuar per millorar el seu entorn i oferir resposta als problemes socials més urgents.

Puig, és una empresa familiar internacional de fragàncies i moda que construeix marques gràcies a la màgia de transformar les fragàncies en històries. L'empresa la porta ja la tercera generació de la família, i durant tots aquests anys ha anat creixent de forma sostinguda fins a arribar a tenir presència en 140 països.

Afegeix un comentari nou