Es busquen joves que vulguin repensar la democràcia

Es busquen joves que vulguin repensar la democràcia

Resum: 

Del 23 al 29 de novembre se celebrarà a Estrasburg la segona edició del World Forum for Democracy. Per tal que la joventut hi tingui una representació destacada, 40 joves d'entre 18 i 30 anys tindran l'oportunitat de participar-hi. Vols ser un d'ells?

La segona edició del World Forum for Democracy (WFD) se centrarà en reconnectar la ciutadania amb les institucions i en reinventar la participació democràtica en l'era digital. L'European Youth Foundation considera que els i les joves hi tenen molt a dir i per això facilitarà la participació de 40 joves en el fòrum.

Així, busca joves que participin activament en les iniciatives de la societat civil i siguin representants d'organitzacions no governamentals juvenils actives, que estiguin treballant en temes relacionats amb l'eix del fòrum. A més, cal que tinguin entre 18 i 30 anys, siguin residents en un dels 50 països signataris de la Convenció Cultural Europea i siguin capaços de comunicar-se i treballar amb fluïdesa en anglès.

La convocatòria a nivell català està gestionada pel Servei Civil Internacional i per presentar-s'hi com candidat/a cal enviar un correu electrònic a voluntariat[arrova]sci-cat.org amb el currículum i una carta de motivació, fins al 26 de juliol.

Afegeix un comentari nou
0