Festival Àsia 2013

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Festival Àsia 2013

Resum: 

Casa Àsia dóna un toc asiàtic a la Mercè. Fins el 24 de setembre, diversos escenaris acullen música, il·lusionisme, acrobàcia i dansa.

El Festival Àsia, Barcelona 2013, se celebrarà a escenaris com l'Espai Francesca Bonnemaison, l'Ateneu Barcelonès, el Castell de Montjuïc, el CaixaFòrum o l'escenari a l'aire lliure del passeig de Sant Joan. Els espectacles són d'entrada lliure (prèvia inscripció a casaasia@casaasia.es o al telèfon 93 368 08 36), a excepció de l'espectacle de dansa de clausura del Festival al CaixaFòrum, que té un preu de 4 euros.


Podeu consultar el programa en aquest enllaç

El Festival Àsia està organitzat per Casa Àsia i té el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, la Japan Foundation, el Centre Cultural Coreà, l'Ambaixada de l’Iran, l'Institut Confuci i Melià Hotels International.

Dos exemples entre els més de 10 espectacles

Miji (República de Corea), grup de K-pop/música tradicional coreana, s'ocuparà del concert inaugural, el 20 de setembre:


La companyia de dansa Geimaruza (Japó) realitzarà el espectacle de cloenda, el 24 de setembre:

I a l'octubre – novembre, a altres municipis


Amb el lema “Descobrint talents asiàtics”, i com extensió del Festival, Casa Àsia difondrà la cultura asiàtica a altres municipis catalans, donant a conèixer artistes asiàtics residents al país. Són grups i artistes originaris de Pakistan, la Xina, Bangla Desh i el Japó.

Afegeix un comentari nou