Has compartit ja la teva història a #NGOfacts?

Autor/a: 
Rubén Escobar
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Has compartit ja la teva història a #NGOfacts?

Autor/a: 
Rubén Escobar

Resum: 

El hashtag a Twitter vol motivar a les organitzacions sense afany de lucre de tot el món a compartir les seves històries d'èxit.

Prou conegut és el fet que les xarxes socials s'han erigit com un dels canals predominants a Internet per compartir i crear vincles durant la darrera dècada. Com no podia ser d'una altra manera, Twitter torna a acollir una iniciativa que relaciona el món de l'associacionisme internacional amb Internet. És el cas de la vigent campanya #NGOfacts, un hasthag que convida ONGs i entitats socials de tot el món a compartir històries d'èxit, fets, frases o missatges mitjançant una piulada.

L'objectiu que persegueix la campanya és donar visibilitat a la feina que moltes organitzacions internacionals fan a tot el món i, a més, generar interès en els temes més socials. Organitzat per la comunitat OnGood, una plataforma online que uneix a les organitzacions sense afany de lucre i dóna suport a les seves missions, aquestes són algunes de les piulades més destacades:

1. 59.5 milions de persones són refugiats, desplaçats o cercadors d'asil. Això representa dues vegades la població del Canadà. (Care Canada)

2. L'any 2014, Save the Children va treballar a 120 països ajudant a 166 milions d'infants a través de programes d'educació, prevenció del SIDA i defensa dels seus drets. (Save the Children)

3. Cada 15 minuts, un elefant mor per obtenir el seu ivori. (Iworry)

4. Globalment, les dones reben un salari més baix que els homes. A la majoria dels països, les dones guanyen de mitjana només del 60 al 75% del que guanyen els homes. (UN Women)

Tothom qui vulgui compartir la seva història ho podrà fer clicant sobre el hashtag #NGOfacts. A més de les piulades, també es poden penjar vídeos i imatges.

Comentaris

A iWith.org ja hem fet el nostre tweet!

Afegeix un comentari nou