"Històries sense fronteres" mostra el dia a dia de MSF en una representació teatral

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
Instant de l'obra "Històries sense fronteres". Font: MSF
Bohemia's, productora de l'obra. Font: Bohemia's
Logo de Metges Sense Fronteres. Font: MSF
Jordi Coca, dramaturg i escriptor de l'obra. Font: Wikipedia

"Històries sense fronteres" mostra el dia a dia de MSF en una representació teatral

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

L’Espai Francesca Bonnemaison acull un espectacle basat en relats de cooperants de Metges Sense Fronteres, escrit pel dramaturg Jordi Coca.

La cultura és una eina utilitzada sovint per intensificar la potència d’un missatge. Les arts escèniques, en aquest sentit, ocupen un espai rellevant sobretot pel que fa a la comunicació directa amb el públic. D’això precisament se n’ha adonat l’ONG Metges Sense Fronteres, que ha presentat una obra teatral escrita per Jordi Coca i dirigida per Joan Maria Gual sobre les vivències reals dels seus i les seves cooperants durant les seves missions d’acció humanitària. "Històries sense fronteres" vol fer arribar a la societat la realitat dels agents humanitaris damunt de l’escenari, una temàtica que ja s’ha difós a través de lectures i conferències.

Mia Esteve, Jordi Llordella, Jacob Torres i Rosa Vila són els actors i actrius que representen des d’avui fins al dia 17 de març de 2017 l’espectacle teatral. L’Espai Biblioteca Francesca Bonnemaison acull l’obra, representada en català, amb una duració de 150 minuts. L’entrada té un preu simbòlic de 5€ i a més es dóna l’opció de fer un donatiu per a l’entitat protagonista de l’obra.

Bohemias Produccions, una productora vinculada al món de l’espectacle dedicada a produir, distribuir i donar serveis globals a professionals del sector s’ha encarregat de la producció de l’obra. Després de la mateixa, hi haurà un debat amb la presència de membres de Metges Sense Fronteres que comptarà amb la moderació d’Anna Jarque, Càtedra UNESCO de Sostenibilitat i coordinadora a Catalunya de la campanya "Històries sense fronteres".

Metges Sense Fronteres és una organització internacional que dóna assistència mèdica a poblacions en situació de crisi de tot el món. Entre els col·lectius amb els quals treballen, destaquen aquells amenaçats per situacions de violència, conflictes armats al seu territori, epidèmies o malalties oblidades, desastres naturals i exclusió d’atenció sanitària.

Els passis són dimecres 15 de març, dijous 16 i divendres 17 a les 10h i a les 16h durant els tres dies. L’aforament és limitat, per tant es prega confirmació d’assistència enviant un correu a texturadecultura@gmail.com.

Afegeix un comentari nou