Ja és disponible en català el resum de l'Anuari 2012 del SIPRI

  • Portada del resum en català de l'Anuari 2012 del SIPRI

    Portada del resum en català de l'Anuari 2012 del SIPRI

Que la primavera àrab ha redefinit els conflictes i que les armes nuclears són menys però més noves són algunes de les conclusions de l'Anuari 2012 del SIPRI, publicat a principis de juny. Ara, de la mà de la Fundació per la Pau, ja pots revisar l'informe en català.

Des de l'any 2006, la Fundació per la Pau col·labora amb l'Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) traduint el resum del seu informe anual al català. Un mes després de la publicació de l'Anuari sobre armaments, desarmament i seguretat internacional en anglès, ja pots consultar la versió en català en format pdf.

En pocs dies estarà disponible la versió impresa, que es podrà adquirir a través de la botiga online de la Fundació per la Pau o a la seva seu.

Enguany, la Fundació també s'ocuparà de la versió en castellà, que estarà disponible en breu.

L'anuari del SIPRI és un material de referència en l'àmbit de la seguretat i el desarmament i un instrument cabdal per a la divulgació i sensibilització a favor de la cultura de pau. Enguany destaca tres importants fets: La primavera àrab ha suposat un canvi en els conflictes armats; els arsenals nuclears es redueixen però també es modernitzen; i la comunitat internacional es compromet en la protecció de civils en les operacions de pau.

Afegeix un comentari nou