Jornades internacionals prèvies a Rio+20, a Barcelona

  • Logotip de l'Aliança d'entitats que proposa les Jornades

    Logotip de l'Aliança d'entitats que proposa les Jornades

  • Imatge: web de Rio+20

    Imatge: web de Rio+20

L'anomenada Cimera de la Terra, Rio+20, oficialment Conferència de Nacions Unides sobre el Desenvolupament Sostenible, tindrà lloc a Rio de Janeiro, Brasil (20-22 de juny). A Barcelona, (1-3 de juny) es fa una trobada alternativa prèvia.

La societat civil global organitza una cimera alternativa, la Cimera dels Pobles Río+20 per la Justícia Social i Ambiental (15-23 de juny), també a Rio de Janeiro. Aquesta Cimera paral·lela a Rio+20 vol denunciar “la mercantilització i la privatització del planeta”, i aportar noves estratègies de desenvolupament humà des de la societat civil organitzada.

 

En el marc de la Cimera de Nacions Unides i la "contra"-Cimera dels Pobles, s'emmarquen les Jornades de Barcelona

 

En aquest context, organitzacions i xarxes de l'Estat Espanyol s'han constituït en l'Aliança per una alternativa ecològica, social i urgent al capitalisme. Aquesta xarxa és la que proposa les Jornades Internacionals a Barcelona.

 

l'Aliança convoca la trobada a Barcelona per debatre sobre la crisi global i el concepte d'economia verda, i plantejar estratègies alternatives. Per inscripcions, cal omplir el formulari que es pot trobar en aquest enllaç. I en aquest podeu veure el programa de les Jornades, que es faran a la seu de Nova- Centre per a la Innovació Social (Plaça Catalunya, núm. 9, 4t-2a - cantonada Rambla de Catalunya, Barcelona).

Afegeix un comentari nou