La Comissió Europea busca idees per a una transformació digital més inclusiva

  • El Concurs europeu d'innovació social 2017 posa el focus en la inclusió digital. Font: Comissió Europea

    El Concurs europeu d'innovació social 2017 posa el focus en la inclusió digital. Font: Comissió Europea

  • Fotograma del vídeo de presentació del Concurs europeu d'innovació social 2017. Font: Canal de Youtube EU Growth

    Fotograma del vídeo de presentació del Concurs europeu d'innovació social 2017. Font: Canal de Youtube EU Growth

Acaba de donar a conèixer les bases del Concurs europeu d'innovació social 2017, que atorgarà tres premis de 50 mil euros a les millors idees per a la inclusió digital. S'hi pot participar fins al 7 d'abril.

La Comissió Europea engega la cinquena edició del Concurs europeu d'innovació social (European Social Innovation Competition). Organitzat des de 2012 en memòria de Diogo Vasconcelos, el certamen anima a tots els europeus i europees a trobar solucions als problemes que afecten la nostra societat. Enguany, el tema que proposa és: "Igualtat reiniciada".

Explica que la ràpida transformació que experimenten les societats europees a causa dels canvis tecnològics estan creant una escletxa entre les persones amb les habilitats i oportunitats per prendre avantatge d'aquesta transformació i les que no.

La Comissió Europea creu i confia en què la innovació social pot donar forma a un futur diferent, fent que el creixement econòmic no només beneficïi uns pocs afortunats, sinó que ofereixi oportunitats a tothom. Així, el Concurs europeu d'innovació social 2017 pretén "reiniciar la igualtat", inspirant nous enfocaments a la inclusió digital, la connectivitat i el desenvolupament d'habilitats.

El concurs està obert a persones, grups i organitzacions de la Unió Europea i dels països participants en el programa europeu Horitzó 2020. La data límit per participar-hi és divendres 7 abril de 2017, a 12.00 hores. Trobaràs més informació, bases i formulari d'inscripció en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou