Projectes subvencionats per a joves a Europa!

Fundació Catalunya Voluntària
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Font: Fundació Catalunya Voluntària
 Font: creative commons
Font: creative commons
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Font: Fundació Catalunya Voluntària

Projectes subvencionats per a joves a Europa!

Fundació Catalunya Voluntària

Resum: 

La Fundació Catalunya Voluntària ofereix oportunitats de mobilitat internacional per a joves.

El projectes estan subvencionats pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea, gràcies al qual totes les despeses durant l'estada queden cobertes (allotjament, menjars, materials i transports). Aquests tenen per objectiu oferir un entorn on els i les joves participants puguin desenvolupar i millorar competències i habilitats útils tant personal com professionalment.

Actualment es disposen de places pels següents projectes:

Formacions (per a joves majors de 18 anys):

Formació - Living Library! Europe will be our home? - 2 participants

Del 27 de maig al 4 de juny 2017 a Portalegre, Portugal. L’objectiu del projecte és entendre que la Biblioteca Vivent (Living Library) pot ser una eina molt útil per gestionar l’exclusió social i prejudicis negatius. Els participants aprendran a preparar, implementar i avaluar un esdeveniment de Biblioteca Vivent.

Formació - Employ your Ability 2! - 3 participants

Del 10 al 17 de juny de 2017 a Torosgyugh, Armènia. La formació proporcionarà als participants habilitats i coneixements útils per ajudar a les persones joves que no tenen feina, a connectar-se amb el mercat de treball, oferint oportunitats, informació i aprenentatge. El projecte es centrarà en debatre i intercanviar recursos per facilitar l’ocupació juvenil.

Formació – Innovative Approaches on Refugees’ Education –3 participants

Del 24 al 31 de juliol 2017 a Sanliurfa, Turquia. Els participants tindran l’oportunitat de veure exactament que fan les persones turques i les organitzacions internacionals per als refugiats, visitant diverses entitats locals. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Intercanvis juvenils (per a joves d'entre 18 i 25 anys)

Intercanvi Juvenil – Tolerance and Diversity in Common Europe – 7 participants i 1 cap de grup

Del 20 al 29 de maig de 2017 a Rezekne, Letònia. Els i les joves passaran 10 dies al Centre d’Art “Zeimuls”, explorant i intercanviant idees sobre temes d’interculturalitat, diversitat, tolerància, drets humans i democràcia, utilitzant formes creatives de mostrar i promoure iniciatives artístiques conjuntes.

Intercanvi Juvenil – Come together since Rome – 4 participants i 1 cap de grup

Del 30 de maig al 6 de juny 2017 a Beja, Portugal. L’intercanvi té com a principals temes de treball la ciutadania europea i la diversitat cultural i, per tant, pretén reunir a persones joves per reflexionar sobre els diferents aspectes culturals i socials d’Europa, a través d’una perspectiva evolutiva des de l’Imperi Romà.

Intercanvi Juvenil – DIVA diversity in visual arts – 4 participants i 1 cap de grup

De l’11 al 22 de juny de 2017 a Thessaloniki, Grècia. Projecte que té per objectiu el promoure els drets humans, específicament els drets LGTBI+ a través de les arts i les noves tecnologies.

Més informació

Afegeix un comentari nou