S'apropa la 8a edició de 'Ciutats Defensores del Drets Humans'

Ravalnet
La visita passarà per 15 municipis catalans Font: Ciutats Defensores
La visita passarà per 15 municipis catalans Font: Ciutats Defensores

S'apropa la 8a edició de 'Ciutats Defensores del Drets Humans'

Ravalnet

Resum: 

De l’1 a l’11 d’octubre, 8 activistes amb reconeixement internacional procedents de diferents països recorreran 15 municipis de Catalunya, participant en diverses activitats de sensibilització adreçades a la ciutadania.

Ciutats Defensores del Drets Humans és un projecte que duen a terme des del 2013 i de manera conjunta l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) per donar a conèixer la tasca de les persones que es dediquen a defensar els drets humans. La iniciativa compta també amb la participació d'una quinzena de municipis catalans i de diverses institucions.

Les persones convidades que participaran en activitats com ara trobades, xerrades i col·loquis són procedents de Palestina, Egipte, Guinea Equatorial, Hondures, Mèxic, Estats Units, Birmània i Espanya. Molt sovint la denúncia de vulneracions de drets que fan posa en risc la seva seguretat i la seva llibertat.

Els municipis que participen a Ciutats Defensores dels Drets Humans són Barberà del Vallès, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Girona, Granollers, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Terrassa i Viladecans.

La comitiva serà rebuda pel Parlament de Catalunya, el Síndic de Greuges de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Fòrum de Síndics i Defensors Locals, i la Direcció General de Cooperació al Desenvolupament.

Trobaràs més informació al web de la iniciativa.

Afegeix un comentari nou