Segells solidaris per millorar la vida de la joventut hondurenya

iWith.org
Autor/a: 
Júlia Bacardit
Nens hondurenys
Nens hondurenys
Campanya de visibilització i sensibilització a Hondures
Campanya de visibilització i sensibilització a Hondures

Segells solidaris per millorar la vida de la joventut hondurenya

Autor/a: 
Júlia Bacardit
iWith.org

Resum: 

El passat 21 de juny es va emetre el primer segell solidari, una proposta que l’organització Mans Unides ha fet en el marc del seu 60è aniversari en col·laboració amb Correos.

Correos participarà del projecte donant l’equivalent al 3% del total recaptat amb la venda d’uns segells que es presenten amb una vinyeta i un plec prèmium.La imatge del segell és una escena que mostra una mare i un fill vestits amb la roba tradicional de la regió. El tiratge és de 240.000 segells solidaris a 0,55 euros l’exemplar, i estan disponibles oficines de correus.

Els diners es destinaran al programa de Mans Unides ‘Pas a pas’, que aspira prevenir la violència juvenil de les persones en situació més vulnerable del sector de Rivera Hernández de San Pedro de Sula, a Hondures. El barri és conegut pels alts índex de violència de bandes juvenils als carrers

A Hondures, ‘Pas a Pas’ organitza activitats comunitàries i ofereix recursos educatius i suport i seguiment extraescolar i psicomèdic a 170 nens, nenes i joves.

A més, el projecte es dirigeix també a una cinquantena de pares i mares, i això es traduirà en activitats de sensibilització a la barriada. El programa ‘Pas a pas’ tindrà lloc a San Pedro de Sula fins al mes d’abril del 2019.

A banda de 'Pas a pas', Mans Unides ha desenvolupat altres projectes de cooperació amb Hondures, un dels quals posava el focus en la possibilitat d’estudiar a distància dels hondurenys i hondurenyes amb menys recursos. Per altra banda, Mans Unides també ha engegat campanyes en contra d ela violència de gènere a Hondures.

Afegeix un comentari nou