Servei Civil Internacional de Catalunya busca idees per un nou logotip

Servei Civil Internacional de Catalunya busca idees per un nou logotip

Resum: 

L'entitat de voluntariat internacional premiarà una idea per desenvolupar un logotip acabat entre les propostes rebudes fins el 30 de setembre de 2013.

Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) obre una convocatòria adreçada a qualsevol persona que vulgui participar amb la seva creativitat. Conscients que un logotip diu força d'una organització, SCI proposa una forma participativa de renovar el seu. Hi ha tres premis. L'entorn de l'entitat votarà entre els projectes seleccionats.

Les propostes poden ser dissenys acabats, o idees que desprès desenvolupi un dissenyador professional per encàrrec de l'entitat

Participativa no només com a convocatòria oberta, sinó que també voluntaris formaran part del jurat que pre-seleccionarà tres de les propostes rebudes, i la proposta definitiva serà escollida per votació dels assistents a una trobada de l'entitat (una trobada de valoració dels camps de voluntariat del SCI, els 5 i 6 d'octubre).

La idea guanyadora s'endurà un cap de setmana a Les Escaules (Alt Empordà), i els dos finalistes dos estades a un camp de treball amb l'SCI. Les propostes poden ser dissenys acabats o idees que desprès desenvolupi un dissenyador professional per encàrrec de l'entitat.

Aquí teniu l'enllaç a les bases del concurs.

Afegeix un comentari nou