Situació legal dels CIE a Espanya

  • La situació als CIE, analitzada per la FCONGDH

    La situació als CIE, analitzada per la FCONGDH

  • Logotip de la Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans

    Logotip de la Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans

Aquesta anàlisi, en forma de jornada d'una tarda, és una proposta de la Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans. La situació als Centres d'Internament d'Estrangers (CIE) va saltar als mitjans de comunicació, entre d'altres motius, per la mort de dues persones migrants als Centres els darrers dies de 2011 i primers del 2012.

La jornada es realitza el 16 de juliol de 18 a 20 hores, a proposta de la Federació Catalana d’ONG pels Drets Humans, al Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) - Sales 62 i 63, al carrer Mallorca, 283, de Barcelona. Teniu més informació al telèfon 93 442 05 06 i al correu-e gestio@dretshumans.cat.

 

Iniciarà la Jornada Eulàlia Pascual, Presidenta Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans. A les 18:10 començaran les intervencions sobre la situació legal dels CIE a Espanya amb Fernando Rodríguez, Fiscal Delegat d'Estrangeria a Barcelona i Catalunya, Sergi Santacana, membre de la Comissió d'Estrangeria del Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, Miguel Pajares, president de la Comissió Catalana d'Ajuda als Refugiats i Alba Cuevas, directora de SOS Racisme Catalunya.

Afegeix un comentari nou