"Sota un sostre aliè"

  • Una exposició sobre les "petites bonnes" del Marroc

    Una exposició sobre les "petites bonnes" del Marroc

  • Save the Children és l'ONG que fa la proposta

    Save the Children és l'ONG que fa la proposta

És tracta d'una exposició de denúncia de la realitat de les "petites bonnes", nenes treballadores al sector domèstic del Marroc, que a partir dels 7 anys deixen el seu poble per anar a treballar a la casa d'una altra família, a ciutat i, moltes vegades, sense rebre un sou just, ni poder estudiar. Una proposta de Save the Children, ara a Terrassa.

L'exposició vol fer visible la realitat d'unes 66.000 nenes que viuen amb els seus drets fonamentals vulnerats, i denunciar l'explotació laboral que pateixen molts infants arreu del món.

 

Vídeo sobre les "petites bonnes" al Marroc:

Textos basats en entrevistes reals, dibuixos del llibret del mateix nom... l’exposició "Sota un sostre aliè" vol donar veu i visibilitat a totes les nenes marroquines que viuen en situació d’explotació laboral, invisibles, en una casa que no és la seva.

 

És una activitat gratuïta que forma part dels objectius de Save the Children, que organitza l'exposició a la Biblioteca Districte 2, fins el 20 de maig, del carrer de Sant Cosme 157 de Terrassa. Més informació al correu electrònic educacio@savethechildren.es.

Afegeix un comentari nou