Vols fer un documental sobre cooperació o voluntariat? A Docs Cooperants et donen un cop de mà!

Fins a l'11 de novembre es poden presentar projectes de documentals al concurs Docs Cooperants 2016, que organitza el Casal de Joves Casa Sagnier.

L'objectiu de Docs Cooperants 2016 és fomentar la creació de material audiovisual de les experiències de cooperació i voluntariat para així posar-les en valor.

La convocatòria no s'adreça a documentals ja realitzats, sinó que vol donar suport a idees o avant projectes de documents des de l'inici i fins a la seva presentació i exhibició. La temàtica haurà de girar al voltant de la cooperació i el voluntariat. A més, els projectes presentats hauran de tenir el suport i al'autorització d'una entitat de cooperació i/o voluntariat sense ànim de lucre. Les propostes podran presentar fins a l'11 de novembre.

El jurat valorarà els projectes segons els següents criteris: interès del tema, compromís amb el projecte, creativitat, originalitat, claredat en el desenvolupament i plantejament.

L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el 25 de novembre. Hi haurà un primer premi de 2.000 euros i un segon premi de 1.000 euros. A més a més, Casa Sagnier es compromet a donar a conèixer els documentals a centre educatius, festivals, mostres, mitjans de comunicació i altres equipaments culturals de la ciutat, així com a fer-ne difusió a través de la seva plana web i xarxes socials.

Afegeix un comentari nou