El Movidic engega el curs dels esplais!!

  • Monitores i monitors davant de l'edifici del Centre Esplai

    Monitores i monitors davant de l'edifici del Centre Esplai

  • Moment de la jornada a l'auditori

    Moment de la jornada a l'auditori

El passat 15 de setembre va tenir lloc el Movidic, la trobada de monitores i monitors que es celebra anualment al Centre Esplai i que dóna el tret de sortida al curs dels esplais que formen part de la Fundació Catalana de l’Esplai.

El Movidic és un acte que serveix per donar el tret de sortida del curs dels esplais i per presentar la proposta educativa que treballarà la Fundació, la Federació Catalana de l’Esplai i els esplais que en formen part.

Aquest any la proposta educativa es diu “Teixint” i s’emmarca dins de la Campanya Ciutadania Compromesa que impulsa la Fundació Catalana de l’Esplai. Aquesta proposta educativa pretén impulsar i visibilitzar els projectes d’Aprenentatge i Servei fets per infants i joves.

La Campanya té la pretensió que els infants i joves esdevinguin ciutadans compromesos a través de la seva participació a la societat mitjançant accions adequades a la seva edat i possibilitats.

La finalitat és treballar la ciutadania compromesa a través de l’aprenentatge i servei

El Movidic va reunir prop de 200 monitores i monitors de lleure de tot Catalunyaque van compartir les seves experiències amb els infants, joves i famílies. Alhora també es van fer tallers formatius a fi de lliurar recursos pedagògics als monitors i monitores i es van definir les principals línies de treball per aquest curs.

Finalment, es va fer la proposta que cada setmana, a través del Facebook i el blog de la Fundació Catalana de l’Esplai es publicarà una experiència d'aprenentatge i servei, a fi de donar eines a les entitats per que les puguin aplicar a la seva activitat habitual.

 

Afegeix un comentari nou