Es publica el calendari 2017 dels dies inhàbils de l’administració

Suport Associatiu - Jurídic
Autor/a: 
Júlia Hinojo
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Es publica el calendari 2017 dels dies inhàbils de l’administració

Autor/a: 
Júlia Hinojo
Suport Associatiu - Jurídic

Resum: 

Dissabtes, diumenges i 12 dies laborables no comptaran en els terminis de tramitació dels organismes públics catalans.

Un total de 30 dies laborables seran inhàbils per a l’administració pública aquest 2017. D’aquests 30, nou són comuns per a tot l’Estat i la resta depèn de cada comunitat autònoma. Els específics de Catalunya són el dilluns 17 d’abril, dilluns 11 de setembre i dimarts 26 de desembre.

Així ho ha publicat el 30 de desembre del 2016 el Butlletí Oficial de l’Estat. El calendari de dies inhàbils serveix per cenyir-se als terminis assenyalats en la tramitació dels procediments administratius.

A banda dels 30 dies laborals inhàbils, s’hi han de sumar els diumenges. A més, des del 2 d’octubre del 2016, també es considera que els dissabtes són inhàbils a efectes de còmput de terminis.

La resolució és publica dos mesos després d’establir el calendari laboral de l’any, amb un total de 13 dies laborables festius a l’Estat espanyol i, nou d’ells, festius a totes les comunitats autònomes.

Tots els dies laborables festius a Catalunya seran de caràcter retribuït i no recuperable excepte un dia, que sí serà recuperable i s’haurà d’escollir entre el 6 de gener, el 17 d’abril, el 24 de juny i el 26 de desembre.

El calendari de dies inhàbils en l’àmbit de l’administració el publica el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques a través de la Secretaria de l’Estat d’Administracions Públiques.

Informacions relacionades:

Es publica la resolució que defineix les festes laborals per l’any 2017.

Afegeix un comentari nou