L’Ajuntament de Barcelona aprova una declaració institucional en defensa del sistema d'immersió lingüística

  • Dibuix Catalunya-Espanya. Font: Bondia.cat

    Dibuix Catalunya-Espanya. Font: Bondia.cat

Divendres 23 de setembre l'Ajuntament de Barcelona va celebrar un Consell Plenari extraordinari en defensa del sistema d'immersió lingüística dels centres educatius catalans, un model d’èxit educatiu i garant de la cohesió social.

La declaració institucional en defensa del català, aprovada pel Ple de l'Ajuntament de Barcelona, recolza el sistema actual d’immersió lingüística i s'oposa a crear dues comunitats lingüístiques separades.

L'alcalde Xavier Trias va afirmar que Barcelona, com a capital de Catalunya, “no pot restar en silenci davant l’atac que suposa per al català, i per al nostre autogovern, la sentència del Tribunal Suprem i la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya”. Al acabar la seva intervenció va demanar que “tots plegats, administracions, entitats, la comunitat educativa i la ciutadania" continuïn "treballant en defensa del català, de la nostra cultura i de la cohesió social”.

Aquesta declaració institucional de l'ajuntament s'adhereix a la iniciativa de 'somescola.cat' i rebutja la sentència del Tribunal Suprem (TS) i la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
 

Podeu ampliar aquesta notícia en els següents enllaços:

Afegeix un comentari nou