L’Ajuntament de Barcelona aprova una declaració institucional en defensa del sistema d'immersió lingüística

Divendres 23 de setembre l'Ajuntament de Barcelona va celebrar un Consell Plenari extraordinari en defensa del sistema d'immersió lingüística dels centres educatius catalans, un model d’èxit educatiu i garant de la cohesió social.

La declaració institucional en defensa del català, aprovada pel Ple de l'Ajuntament de Barcelona, recolza el sistema actual d’immersió lingüística i s'oposa a crear dues comunitats lingüístiques separades.

L'alcalde Xavier Trias va afirmar que Barcelona, com a capital de Catalunya, “no pot restar en silenci davant l’atac que suposa per al català, i per al nostre autogovern, la sentència del Tribunal Suprem i la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya”. Al acabar la seva intervenció va demanar que “tots plegats, administracions, entitats, la comunitat educativa i la ciutadania" continuïn "treballant en defensa del català, de la nostra cultura i de la cohesió social”.

Aquesta declaració institucional de l'ajuntament s'adhereix a la iniciativa de 'somescola.cat' i rebutja la sentència del Tribunal Suprem (TS) i la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
 

Podeu ampliar aquesta notícia en els següents enllaços:

Afegeix un comentari nou