La Taula d’Entitats del Tercer Sector organitza una jornada sobre contractació pública en els serveis a les persones

  • L’acte tindrà lloc el 14 de març a Barcelona. Font: Taula d’Entitats del Tercer Sector Social

    L’acte tindrà lloc el 14 de març a Barcelona. Font: Taula d’Entitats del Tercer Sector Social

  • Josep Vidal, director general d'Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya. Font: Gencat

    Josep Vidal, director general d'Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya. Font: Gencat

L’acte tindrà lloc el 14 de març a Barcelona i comptarà amb la participació de membres de l’administració i de l’àmbit associatiu. Les inscripcions ja estan obertes.

Amb el títol 'Millorar la contractació pública en els serveis a les persones', la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya realitzarà aquesta trobada el dimarts 14 de març al matí a l’Ateneu Barcelonès.

Durant la jornada, Jesús Delgado, vocal de la Junta Directiva de la Taula del Tercer Sector, i Roberto Malo, economista,  presentaran una sèrie de propostes elaborades des del Tercer Sector per contribuir a la millora del marc legal català i espanyol.

Posteriorment, Ricard Gomà, director de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB), tractarà sobre ‘Ciutats inclusives i contractació pública de qualitat’. En el marc d’aquesta jornada, també es donaran a conèixer els resultats de l’estudi ‘La qualitat de la contractació pública dels 8 principals ajuntaments de Catalunya en l’àmbit dels serveis a les persones’ de la mà de Carlos Ángel Ordàs, investigador de l'IERMB.

L’acte comptarà amb la intervenció de Josep Vidal,  director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa de la Generalitat de Catalunya; Oriol Illa, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Mercè Corretja, directora general de Contractació Pública de la Generalitat de Catalunya i Jordi Via, comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres institucions.

Podeu consultar el programa complet a la web de la Taula d’Entitats del Tercer Sector.

L’assistència és gratuïta i està oberta a totes les persones interessades, però és indispensable realitzar prèviament la inscripció omplint aquest formulari.
 

Afegeix un comentari nou