AulaMèdia organitza unes jornades per fomentar l'educació en comunicació

  • Logotip de les Jorandes d'Educació en Comunicació: Educar la Mirada

    Logotip de les Jorandes d'Educació en Comunicació: Educar la Mirada

  • Calendari amb les dates de les jornades marcades en vermell

    Calendari amb les dates de les jornades marcades en vermell

AulaMèdia, entitat sense ànim de lucre que treballa valors socials i educatius i que té com a prioritat educar en comunicació, organitza del 19 al 21 de gener de 2011 les Jornades d'Educació en Comunicació. Aquesta sisena edició de les jornades porta per títol Educar la Mirada i pretén fomentar una consciència social davant els mitjans de comunicació, una alfabetització mediàtica de la societat que doti a la ciutadania d’una mirada crítica davant les pantalles.

Durant tres dies, les Jornades Educar la Mirada reflexionaran sobre la necessitat d’una Educació en Comunicació universal per a tot l’alumnat, que eduqui en les eines, en els llenguatges i sobretot en l’anàlisi dels continguts mediàtics.


Educar la mirada
Carregat per aulamedia. - Més vídeos d'universitats i campus.

 

Des d'AulaMèdia volen oferir al professorat materials didàctics per concretar i implementar aquesta reflexió en l’àmbit de la Comunicació Audiovisual. En aquest sentit es presentaran els materials “Per una ciutadania crítica” i el DVD "La Publicitat”, de la col·lecció “Darrere la Pantalla”.

Durant les jornades també es projectaran produccions escolars audiovisuals, una mostra d’allò que es fa a les aules en el camp de l’expressió i la creació audiovisual.

Les jornades tindran lloc del 19 al 21 de gener de 2011, a la sala d’actes de l’Escola d’Arts i Oficis, al Recinte Escola Industrial de Barcelona. Estan adreçades al professorat però també són obertes a tothom que hi vulgui assistir. El període d'inscripció ja és obert. Trobareu la informació sobre com realitzar la inscripció en aquest enllaç.

 

Vols saber més sobre AulaMèdia? Pots mirar aquest vídeo:


Què és AulaMèdia
Carregat per aulamedia. - Mira vídeos web creatius.

Afegeix un comentari nou