Noclaudiquis.cat, el nou portal de referència per a l'emancipació juvenil

  • Streets of Girona. Fotografia de l'usuari Flickr Toni Verdú Carbó

    Streets of Girona. Fotografia de l'usuari Flickr Toni Verdú Carbó

El Consell de Joventut de Barcelona pretén amb el nou espai noclaudiquis.cat reemplaçar l'antic portal “trobalaclauperemanciparte.cat” tot mantenint-ne l'essència i incorporant els avantatges de les noves eines 2.0

El propòsit principal d'aquest nou espai web és aglutinar els recursos que les entitats participants del CJB generen en relació a algun aspecte de l'emancipació juvenil.

L'estructura del portal gira entorn a tres eixos principals: habitatge, ocupació i formació. En cadascuna d'aquestes seccions es poden trobar les darreres notícies vinculades a cada temàtica que afecten als i les joves. S'hi troben també les campanyes que tant el CJB com les seves entitats engeguen en relació a aquestes problemàtiques.

Com a recursos principals, s'hi poden trobar les guies editades pel CJB sobre habitatge i món laboral i que, de forma amena, ofereixen una bona dosi d'informació als joves que comencen a endinsar-se en aquests mons. En l'apartat “Documents” es pot accedir a múltiples recursos editats per diferents entitats sobre temes relacionats amb l'emancipació.

Una de les seccions més interessants és la de “Fes la teva consulta”, on els usuaris poden exposar dubtes relacionats amb algun dels tres eixos del portal per tal de rebre un assessorament adequat al seu cas en particular.

Afegeix un comentari nou