‘4 persones, 1 pis. Ho fem?’

F Pere Tarrés
Campanya Arrels Sant Igansi persones sense llar
L'entitat considera essencial comptar amb una llar digna per a recuperar les persones immerses en aquesta situació
Persona dormint al carrer
La dirigida a persones sense llar que, pel seu moment i procés, necessiten d’un allotjament
Cartell amb nom de carrer
Arrels Sant Igansi posa de manifest la dificultat d'accedir al mercat normalitzat

‘4 persones, 1 pis. Ho fem?’

F Pere Tarrés

Resum: 

La campanya pretén aconseguir, abans del 31 de desembre, 4.200 euros que seran destinats a pisos d’acollida.

Arrels Sant Ignasi ha engegat una nova campanya de micromecenatge dirigida a persones sense llar que, pel seu moment i procés, necessiten d’un allotjament. Sota el títol ‘4 persones, 1 pis. Ho fem?’, la iniciativa pretén aconseguir, abans del 31 de desembre, 4.200 euros que seran destinats a pisos d’acollida, considerant aquesta la quantitat necessària per al pagament del lloguer i els subministrament d’un habitatge.

L’entitat proposa diverses maneres de col·laborar en el projecte ‘4 persones, 1 pis. Ho fem?’. A més de participar de la campanya en la plataforma migranodearena.org, també es pot posar en contacte amb l’organització per a poder fer donatius a través de transferències bancàries o, fins i tot, a les mateixes oficines d’Arrels Fundació de Lleida (Av. Madrid, 7 o Pl. Espanya, 4).

Des d’Arrels Sant Igansi es considera essencial comptar amb una llar digna per tal de recuperar a les persones immerses en aquesta situació. La mateixa entitat denuncia que aquesta evidència contrasta amb les possibilitats d’accés real a l’habitatge i la dificultat d’accedir al mercat normalitzat. Al mateix temps, posa de manifest que els requisits d’accés a un allotjament social són cada cop més específics, la quals cosa no ajuda a reconduir la situació.

Afegeix un comentari nou