Bon veïnatge, portes obertes

Veïns i veïnes de La Barceloneta posen en marxa un projecte per detectar les problemàtiques que pateix la ciutadania i donar-li respostes. 

La iniciativa, que s’emmarca en el Pla de Barris de la Barceloneta i del Districte de Ciutat Vella, vol recuperar l’esperit de poble del territori i aprofitar el coneixement que les persones tenen de la vida del veïnatge per tal detectar i fer front a les problemàtiques que pateixen de manera col·lectiva i/o fer d’altaveu per tal que aquestes siguin resoltes pels agents i/o administracions competents.

El projecte està impulsat per la Taula de Bon Veïnatge, una plataforma formada per 14 entitats (Associació Barceloneta Alerta, Associació de Veïns l’Òstia, Associació de Veïns Barceloneta, GAMAR,ACIB, Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, Església Evangèlica, Comissió de Festa Major, AMPA CEIP Mediterrània, AMPA Sant Joan Baptista, Casal de Gent Gran Barceloneta, CSS Barceloneta, CAP Barceloneta i Càritas) i representats del Pla de Barris. Amb l’objectiu d’implicar la participació ciutadana i fer més gran la xarxa , la Taula han desenvolupat un cicle de xerrades on donen a conèixer al veïnat els recursos, serveis i entitats del territori i compartir les visions dels diferents agents sobre la realitat de La Barceloneta.

Paral·lelament a aquesta iniciativa, i amb l’objectiu de cobrir les necessitats alimentàries dels veïns i veïnes més vulnerables, els supermercats del barri i la Confraria de Pescadors cediran productes d’alimentació a l’Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, entitat encarregada de la gestió del banc d’aliments del territori.

 

Més informació

 

 

Afegeix un comentari nou