Camina sense trepitjar drets i vine al mercat de calçat sostenible

  • Mercat de calçat sostenible.    Font: Setem Catalunya

    Mercat de calçat sostenible. Font: Setem Catalunya

  • Logo de Setem.

    Logo de Setem.

És una iniciativa de Setem Catalunya amb motiu de la II Fira de Consum Responsable i Economia Social i Solidària de Barcelona.

El mercat tindrà lloc els dies 24 i 30 de desembre i pretén donar a conèixer les vulneracions de la indústria transnacional del calçat, a la vegada que oferir alternatives de consum que responguin a criteris de proximitat, comercialització justa, consum responsableecologia i sostenibilitat, entre d’altres.

Les persones que assisteixin al Mercat coneixeran els criteris ètics de la producció de calçat de cada una de les alternatives participants, podran adquirir els seus productes als estands i reparar el calçat fet malbé, així com dipositar les sabates que ja no utilitzin als punts de recollida que s’hi habilitaran.

Així doncs, en el mercat trobareu productes ecològics, producció local i artesania, reparació de calçat i segona mà, a més de xerrades de coneixença i sensibilització envers el sector del calçat.

El I Mercat de calçat sostenible es podrà visitar els dies 24 de desembre d'11h a 17h i el 30 de desembre de 16h a 20h, al bell mig de Plaça Catalunya de Barcelona i anirà acompanyat de nombroses activitats paral·leles que podeu consultar en el següent enllaç.

Afegeix un comentari nou