Conferència sobre Innovació en el Tercer Sector

  • Portada del llibre "Innovar pel canvi social. De la idea a l’acció"

    Portada del llibre "Innovar pel canvi social. De la idea a l’acció"

El passat dia 26 de Setembre, l’Institut d’Innovació Social de ESADE i Fundación PricewaterhouseCoopers van organitzar una conferència sobre la innovació a les entitats i la presentació del llibre "Innovar para el cambio social. De la idea a la acción". Us presentem les principals idees que es van comentar.

L’acte estava estructurat en tres grans moments:

  1. Agraïments i presentació de l’acte,
  2. Presentació del llibre, metodologia de l’estudi, principals resultats i dos exemples d’innovació a dues entitats, i
  3. Ponència sobre innovació i persones.

 

La primera part d’agraïments i presentació de l’acte van participar: Ignasi Carreras (director de l’Institut d’Innovació Social de ESADE), Eugenia Bieto (Directora General d’ESADE) i Esteban Fernández-Miranda (president de la Fundación PricewaterhouseCoopers)

 

La segona part de presentació del llibre i estudi van participar Maria Sureda (investigadora i professora de l’Institut d’Innovació Social de ESADE), Elena Rodríguez Blanco (investigadora i professora de l’Institut d’Innovació Social de ESADE), Ignasi Carreras, Marisol Garcia (directora de la Fundació Hazloposible.org) i Carlos Capataz (responsable de voluntariat i desenvolupament local de Creu Roja Espanyola). Es va fer un repàs dels principals resultats de l’enquesta, models i propostes metodològiques per l’innovació i la presentació de dos exemples d’innovació: Creu Roja Espanyola i Fundació Hazloposible.org.

 

La tercera part va ser la conferència:“Building and sustaining Impact Organization to nurture innovation and positive change” de Christian Busch de l’empresa SandBox (#ChrisSandbox). En ella es va parlar sobre com fer una empresa amb impacte social, el canvi de paradigma i l’auto-responsabilització dels empleats i cinc preguntes a fer-se, sobre com alinear l’empresa o entitat en la bona direcció trobant un equilibri entre el benefici i l’impacte social.

 

Més informació:

Afegeix un comentari nou