Drets i ètica en la intervenció social amb persones sense llar

F Pere Tarrés
Drets i ètica en la intervenció social amb persones sense llar
La trobada tindrà lloc de 9.30 a 18.00 h al Born Centre Cultural de Barcelona
Reunió persones assegudes
La jornada vol esdevenir un espai de reflexió, també, al voltant de la participació i el respecte a les decisions i autonomia del col·lectiu de persones sense llar.
Manifestació sensellarisme
Arrels Fundació ha organitzat diversos actes en defensa dels drets de les persones sense llar

Drets i ètica en la intervenció social amb persones sense llar

F Pere Tarrés

Resum: 

Arrels Fundació organitza un espai de reflexió al voltant de la participació i el respecte a les decisions i autonomia d’aquest col·lectiu.

Per al proper dimarts 24 d’octubre, Arrels Fundació ha organitzat una jornada sobre els drets de les persones sense llar i els reptes ètics que poden sorgir durant la intervenció social. La trobada tindrà lloc de 9.30 a 18.00 h al Born Centre Cultural (Plaça Comercial, 12) de Barcelona i està oberta a entitats socials i administracions de tot Catalunya.

La jornada, que comptarà amb la participació de Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya, i Begoña Roman, presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya, vol esdevenir un espai de reflexió, també, al voltant de la participació i el respecte a les decisions i autonomia d’aquest col·lectiu. A més, hi haurà un temps per al debat on s’hi podrà compartir experiències i situacions que hagin comportat dilemes ètics en la intervenció.

Des d’Arrels Fundació s’obre aquesta jornada als diversos agents implicats en el col·lectiu de persones sense llar, tant a professionals de l’àmbit públic i d’organitzacions socials, com també a persones responsables i directius/ves d’entitats que, arreu del territori català, treballen amb persones que dormen al carrer. La inscripció es pot fer a través d’aquest formulari o bé trucant al 934 412 990.

Tercera edició consecutiva

L’any passat ja va tenir lloc una jornada sobre l’aplicació del model Housing First a Catalunya on es va debatre sobre els principis d’aquest model i la seva implementació de la mà de dos experts internacionals. Fa dos anys, la jornada Dormir al carrer a Catalunya va reunir també entitats i administracions per abordar la causa #ningúdormintalcarrer, d’on va sorgir un recull de propostes per afrontar la realitat de les persones sense llar al territori català.

Programa

Afegeix un comentari nou