Inscripcions obertes per al Congrés de la Joventut

  • El Congrés tindrà lloc els dies 13 i 14 de maig - Foto: CNJC

    El Congrés tindrà lloc els dies 13 i 14 de maig - Foto: CNJC

  • Els tallers temàtics es centraran en cada un dels 12 eixos que abordarà la Carta Catalana - Foto: CNJC

    Els tallers temàtics es centraran en cada un dels 12 eixos que abordarà la Carta Catalana - Foto: CNJC

Tindrà lloc els dies 13 i 14 de maig i esdevindrà el punt culminant de la redacció de la 4a. Carta Catalana de la Joventut.

El procés participatiu #FemCarta tindrà el seu punt àlgid els propers 13 i 14 de maig, en motiu del Congrés Català de la Joventut. Organitzat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, l’esdeveniment servirà per posar en comú totes les propostes recollides a través dels diversos tallers i qüestionaris que s’han dut a terme des del passat mes de febrer arreu del territori.

En aquesta línia, el Congrés Català de la Joventut del 2017 té per objectiu concretar i treballar sobre les principals línies de conclusions extretes de la tasca prèvia, per acabar definint la redacció de la 4a. Carta Catalana de la Joventut, una eina d’incidència política per reivindicar les propostes de la joventut i, al mateix temps, per donar visibilitat a les seves inquietuds.

Està previst que el dissabte 13 es realitzin tallers temàtics centrats en cada un dels 12 eixos que abordarà la Carta Catalana. En aquests tallers s’exposaran totes les aportacions recollides durant la primera fase del procés participatiu per poder-les debatre col·lectivament i consensuar les línies que seguirà i recollirà la Carta. El diumenge 14 es presentaran a les participants les propostes treballades en els diferents grups per acabar de definir el contingut final del document. El Congrés també comptarà amb espais destinats a fer xarxa entre joves i entitats i una festa dissabte a la nit.

Inscripcions

Programa

 

Més informació

Afegeix un comentari nou