INSPIRES’17, espai d’inspiració per al sector social

F Pere Tarrés
Cartell INSPIRES'17
INSPIRES’17 comptarà amb la presència d’experts com Jaume Funes, Pepe Marí i Roc Massaguer
INSPIRES’17, espai d’inspiració per al sector social
L’esdeveniment girarà al voltant de les pràctiques d’apoderament per abordar temes socials i vol ser un punt de trobada de professionals i entitats

INSPIRES’17, espai d’inspiració per al sector social

F Pere Tarrés

Resum: 

L’esdeveniment girarà al voltant de les pràctiques d’apoderament per abordar temes socials.

La Fundació IReS organitza, per al proper dimarts 24 d’octubre, la jornada INSPIRES’17, un espai d’inspiració per al sector social. L’esdeveniment girarà al voltant de les pràctiques d’apoderament per abordar temes socials i vol ser un punt de trobada de professionals i entitats de diferents àmbits i sectors per compartir experiències. La jornada tindrà lloc al Cosmocaixa (Isaac Newton, 26) de Barcelona i s’iniciarà a les 10.00 h del matí.

INSPIRES’17 comptarà amb la presència d’experts com Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista, que aportarà la seva visió sobre l’educació en apoderament; Pep Marí, codirector del Programa ACBNextValores, que parlarà sobre com treballar la motivació per apoderar les persones; i Roc Massaguer, periodista, formador i reconegut youtuber que abordarà el tema des de la seva experiència amb joves a través de YouTube.

A més, la jornada comptarà amb una taula rodona per parlar sobre com s’aborda l’apoderament des de diferents perspectives a través de representats d’entitats com Apropa Cultura, Universitat de Barcelona, Up Social, Fundació Obra Social “la Caixa” i Fundació IReS. L’acte s’emmarca dins de la tercera edició del Memorial Manuel Adroer Iglesias, una figura clau de l’entitat.

Programa

Inscripcions

Afegeix un comentari nou
0