L’abordatge de les mutilacions genitals femenines des de Catalunya i des dels països d’origen

 Font:
Font:
 Font:
Font:

L’abordatge de les mutilacions genitals femenines des de Catalunya i des dels països d’origen

Resum: 

El Departament de Benestar Social i Família impulsa, amb la col·laboració de diferents ONG, la celebració d’una jornada adreçada a reflexionar i debatre al voltant d’aquesta problemàtica.

El passat 6 de febrer es va celebrar el Dia Mundial de Tolerància Zero contra la Mutilació Genital Femenina (MGF), una aberració que afecta 140 milions de nenes i dones a tot el món i més de 3 milions corren el risc, anualment de patir-la.

Per tal de donar a conèixer els diferents de treball de prevenció i abordatge de la mutilació desenvolupats per les associacions de persones immigrades i les ONGD catalanes tant a l’Àfrica com al nostre país, el Grup de treball d’abordatge de la MGF de la Comissió Nacional per a una intervenció coordinada contra la Violència de Gènere, juntament amb l’Associació de Dones Immigrades Subsaharianes (ADIS), l’Associació Humanitària contra la Ablación de la Mujer Africana (AHCAMA), Metges del Món i Word Vision, celebraran el proper 22 de febrer a la seu de la Direcció General per a la Immigració (C. Calàbria, 47 – Barcelona) la jornada “L’abordatge de les mutilacions genitals femenines des de Catalunya i des dels països d’origen”.

Programa

10.00h. Inauguració

10.15h. Taula rodona. Experiències des del treball a Catalunya

11.30h. Taula rodona. Experiències de treball d’ONG a l’Àfrica Occidental

13.30h. Cloenda

Afegeix un comentari nou