L’encaix competencial entre joves i feina

L’encaix competencial entre joves i feina

Resum: 

La Plataforma d’entitats per a la Inclusió dels Joves (PEI’Jove) organitza una jornada on s’abordarà la intermediació i selecció en clau de competències dels joves que s’atenen des dels dispositius d’inserció laboral.

En el marc de la convocatòria de Projectes Innovadors 2012- 2013 del Servei d’Ocupació de Catalunya – i amb el suport de l’Obra Social “la Caixa – la Plataforma d’entitats per a la Inclusió del Joves (PEI’Jove) ha desenvolupat el Projecte Fe[in]a: experiència d’innovació per a la intermediació i selecció en clau de competències.

La iniciativa ha permès adaptar i provar l’aplicació del model de gestió per competències en els processos de selecció dels joves que s’atenen des de les entitats que integren la plataforma amb la finalitat de millorar l’encaix entre el perfil que demanden les empreses i el perfil dels canditat/es.

Un cop finalitzat el projecte, la PEI’Jove organitza el 12 de desembre al Palau Macaya una jornada on es donarà a conèixer el model d’intermediació i els resultats i l’impacte d’aquest en el territori. A més, empreses, entitats i joves que han participant en la iniciativa explicaran la seva experiència.

L’acte és gratuït, per assistir-hi només cal inscripció prèvia

Programa

09.45h Acreditació

10.00h Benvinguda

  • Júlia Menéndez, estudiant de producció audiovisual

10.05h Vídeo de presentació del Projecte Fe[in]a

  • Experiència pilot de selecció per competències

10.15h Parlaments

10.30h Diàlegs “Els joves davant les ofertes laborals: les competències clau”

  • Marta Colomer, consultora social i d’empresa, experta en el model de gestió per competències i assessora del Projecte Fe[in]a
  • Daniel Sáez, coordinador tècnic de l’àrea d’Inserció laboral de Fundació Adsis i membre del Plenari de PEI’Jove i assessor del Projecte Fe[in]a
  • Carles Martín, tècnic del Projecte Fe[in]a i membre de l’equip tècnic de PEI’Jove
  • Glòria Solsona, coordinadora tècnica del Projecte Fe[in]a i membre de l’equip tècnic de PEI’Jove
  • Dinamitzador: Xavier Orteu, memnre del Plenari de PEI’Jove i director d’Insercoop, SCCL

11.30h Pausa – cafè

12.00h Testimonials: Experiències del Projecte Fe[in]a

13.00h Síntesi i declaració final

13.05h Cloenda

Afegeix un comentari nou