La gestió de les persones en època de canvi

Challenging. Font: Olivander (Flickr)
Institut d’Innovació Social d’ESADE

La gestió de les persones en època de canvi

Resum: 

Tres entitats explicaran el 15 de gener com mantenir la motivació i implicació dels equips en un entorn de constants canvis.

Davant l’actual escenari d’incertesa, les organitzacions no lucratives han de fer front a diferents reptes, com és la millora del gestió dels equips de treball i del compromís d’aquestes persones amb la missió i valors de l’entitat.

Amb la finalitat d’analitzar com mantenir la motivació, la cohesió i la implicació dels equips i debatre quines competències han de desenvolupar les persones per afrontar els constants canvis, la Fundació ESADE i la Fundació “la Caixa” ha organitzat el proper 15 de gener a les 18h al CaixaForum Barcelona la taula rodona “La gestió de les persones a les ONG, en època de canvis”.

L’acte, que s’emmarca dins els curs Direcció i Gestió d’ONG 2013-2014, estarà moderat per Ignasi Carreras, director de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE, comptarà amb la participació de Carmen Garcia, directora de la Fundación Tomillo, Juan Carlos Melgar, director general de la Fundació Adsis, i Pilar Orenes, directora de Persones i Organització a Oxfam Intermón.

Per assistir-hi, només cal confirmar assistència prèvia a través d’aquest formulari o trucant al 934.768.630 (places limitades).

Afegeix un comentari nou