Es postposa la jornada: "La innovació en l'Acció Social"
Comparteix
Aquesta jornada prevista pel proper 22 de juny es postposa pel mes d'octubre. La jornada s'emmarca sota la premisa que "la incorporació de la innovació en el dia a dia de les organitzacions socials és un pilar bàsic per garantir l’eficiència, promoure nous productes i serveis i aconseguir uns millors resultats en el marc dels objectius plantejats." Està organitzada per la Fundació Pere Tarrés i Infonomia amb el suport del Departament d'Acció Social i Ciutadania.
- Data: a concretar (postposada per després de l'estiu)
- Hora: 9 a 14.30h
- Lloc: Aula Magna de la Facultat d'Educació Social i Treball Social (C/Santaló, 37. 08021 Barcelona)
- Preu: gratuït
- Inscripcions: cal confirmar l'assistència i la reserva del dinar enviant un correu electrònic a: ps@peretarres.org
La innovació s’ha convertit en un recurs estratègic fonamental, en una eina necessària per a un sector en creixent competència i contínua evolució. La incorporació de la innovació en el dia a dia de les organitzacions socials és un pilar bàsic per garantir l’eficiència, promoure nous productes i serveis i aconseguir uns millors resultats en el marc dels objectius plantejats.
El projecte què s’emmarca aquesta jornada que impulsa la Fundació Pere Tarrés amb Infonomia, amb el suport del Departament d’Acció Social i Ciutadania, consisteix en la realització d’una minuciosa recerca que vol fer emergir les pràctiques més innovadores en acció social a tot el món per poder replicar algunes d’elles al nostre territori.
La recerca s’ha centrat en: experiències de gestió col·laborativa en coneixement, execució de projectes en xarxa, ús nou i eficient de les TIC a l’acció social, models d’aliances estratègiques inter i intra-sectorials, i alternatives de finançament no encetades.
Aquesta jornada planteja:
Xerrada inicial a càrrec d’Alfons Cornella, director d'Infonomia
Taller 1: Descobrir noves fronteres
- Conèixer l’estat de la innovació social dins el sector de l’acció social a nivell internacional.
- Millors pràctiques i tendències d’èxit.
- Explicar, a l’àmbit de l’Acció Social de Catalunya, què està passant amb la innovació.
Taller 2: Analitzar necessitats i oportunitats de futur
- Convertir en línies de treball les necessitats i oportunitats seleccionades.
- Identificar les organitzacions que vulguin implicar-s’hi iniciant un treball xarxa.
- Acompanyar i avaluar les entitats que promoguin les solucions detectades.
Continuïtat post jornada:
Posteriorment -amb dates que ja es concretaran- construirem grups de treball per desenvolupar i posar en pràctica les propostes de valor i solucions innovadores seleccionades al segon taller, amb aquelles persones, entitats i/o institucions que ho desitgin.
Afegeix un nou comentari