Migra Studium obre la porta a Sant Jordi

F Pere Tarrés
 Font: Migra Studium
La rosa de Migra es podrà adquirir al carre del Palau 3 de Barcelona
 Font: Migra Studium
La iniciativa vol recaptar fonts per a les activitats d’intercanvi cultural
 Font: Migra Studium
Des de Migra Studium ’ofereixen diversos serveis que ajuden al procés d’acollida de les persones

Migra Studium obre la porta a Sant Jordi

F Pere Tarrés

Resum: 

L’entitat obre les seves portes i surt al carrer per vendre la rosa de Migra a totes aquelles persones que vulguin col·laborar.

La Fundació Migra Studium vol que aquest Sant Jordi esdevingui una jornada per a fer-se present al barri i, al mateix temps, una oportunitat per recaptar fons per a les activitats d’intercanvi cultural que es duen a terme des de l’entitat, com són l’Espai Trobada i ‘Fem un Cafè’. Per aquest motiu, obre les seves portes i surt al carrer per vendre la rosa de Migra a totes aquelles persones que vulguin participar en la diada i col·laborar amb l’entitat.

Des de Migra Studium es proposa principalment dues maneres de forma part de la iniciativa. Per un costat, comprant la rosa de Migra al carrer del Palau 3 de Barcelona el mateix dia 23 d’abril. Amb la seva adquisició, es podrà posar un granet de sorra més en l’oportunitat de ser una porta oberta a l'acollida, la diversitat i l'exercici dels drets. Per l’altre, fent voluntariat en la preparació i la venda de roses.

Espais d’intercanvi cultural

Gràcies a la xarxa de persones voluntàries, s’ofereixen diversos serveis que ajuden al procés d’acollida de les persones que s’adrecen a Migra Studium. Entre d’altres, es troba l’Espai setmanal ‘Fem un Cafè’, en què cada dilluns alumnes , treballadores i voluntàries es troben per fer un cafè i compartir la vida. Una altra activitat d’intercanvi cultural és l’Espai de Trobada, que permet a les persones participants conèixer millor qui són, d’on venen i què somien.

Afegeix un comentari nou