Presentació de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

  • Cartell Presentació de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

    L'acte tindrà lloc al Palau Macaya de Barcelona - Font: La Confederació

  • Ofertes de feina diari

    ’ocupació és un indicador clau per determinar la capacitat i potencialitat d'un sector - Font: Flickr

La recerca té per objectiu conèixer l’estat i l’evolució de l’ocupació que generen les organitzacions no lucratives.

La Confederació organitza per al proper dimarts 11 de juliol la presentació de la 3a. edició de l’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya 2017. L’acte, de 12.00 a 14.00 h, tindrà lloc al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108) de Barcelona. En el desenvolupament tècnic i metodològic del projecte, La Confederació ha comptat amb la col·laboració i expertesa de l’Observatori del Tercer Sector.

L’Anuari de l’Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya és una recerca periòdica impulsada per La Confederació que té per objectiu conèixer l’estat i l’evolució de l’ocupació que generen les organitzacions no lucratives que treballen en el sector dels serveis socials i d’atenció a les persones. Les dades que aporta l’informe pretenen reforçar el tercer sector com a agent social i econòmic.

Des de La Confederació és considera que l’ocupació que genera un determinat sector d’activitat és sens dubte un indicador clau per determinar la seva capacitat i potencialitat. Per això, com a associació empresarial representativa del Tercer Sector Social de Catalunya va posar en marxa l’any 2014 l’Anuari de l’Ocupació, un projecte estratègic i amb una clara voluntat de continuïtat.

Inscripcions

1a. i 2a. edició

Afegeix un comentari nou