2a edició de l’Associa’t a la Festa!

  • Proposa activitats per l’Associa’t a la Festa!

    La plaça Catalunya de Barcelona tornarà a acollir entitats i associacions - Font: Ajuntament de Barcelona

  • Proposa activitats per l’Associa’t a la Festa!

    Són moltes i diverses les activitats previstes - Font: Vimeo

  • Proposa activitats per l’Associa’t a la Festa!

    L'any passat hi van participar unes 120.000 persones - Font: Lluís Cabrera

La proposta vol esdevenir un punt de trobada de les associacions i les entitats de la ciutat de Barcelona a la plaça Catalunya.

Per segon any consecutiu, en el marc de les festes de la Mercè, tindrà lloc la celebració de l’Associa’t a la Festa. La proposta vol esdevenir un punt de trobada de les associacions de Barcelona a la plaça Catalunya per fer visible l’enorme vitalitat del moviment associatiu a la capital catalana. Així doncs, els dies 23, 24 i 25 de setembre la plaça s’omplirà d’activitats lúdiques organitzades per les entitats.

Més enllà de les associacions de cultura popular barcelonina, motors i canals per a la participació popular organitzada, la iniciativa pretén que altres associacions de la ciutat -d’àmbits tan diversos com la cooperació, la salut i el medi ambient, entre molts d’altres- es puguin fer visibles en motiu de la festa major. D’aquesta manera, aquests tres dies esdevenen també una gran oportunitat per a posar de manifest la seva acció, transmetre els seus valors i principis, així com el seu compromís amb la ciutat

La forma de fer-ho serà, en línia amb el que es va dur a terme el 2016, a través d’activitats adreçades a tots els públics, proposades i autogestionades per entitats i col·lectius. Les activitats s’adaptaran al marc festiu i espacial del cap de setmana. Per  això es prioritzaran aquelles propostes (tallers, jocs, actuacions, gimcanes, accions d’animació, etc.) que tinguin un caràcter el més lúdic, festiu i participatiu possible. Aquesta edició també es descarten activitats tipus xerrades, conferències, estands i exposicions que, per les seves característiques, no s’adapten a aquest context festiu.

A la primera edició de l’Associa’t a la festa es van realitzar més de 200 activitats organitzades per les pròpies associacions i es calcula que hi van participar al voltant d’unes 120.000 persones.

Afegeix un comentari nou