Regals i paneres solidàries 2011

 Font:
Font:

Regals i paneres solidàries 2011

Resum: 

Seguint la tradició, des de Xarxanet us fem arribar diferents propostes per a què les vostres compres nadalenques també tinguin una vessant solidària.

Més que mai regala solidaritat, regala comerç just! Mitjançant la botiga on line d’Intermón Oxfam podeu adquirir productes d’alimentació, artesania, cosmètica natural i altres obsequis nadalencs que contribueixen a millorar les condicions de vida dels productors i productores dels països del Sud.

Aquest Nadal, consumeix responsablement. Setem posa a la vostra disposició un catàleg de productes de merchandising perquè, a més dels tradicionals productes d’alimentació i d’artesania, pugueu regalar productes tèxtils que compleixen els criteris ètics, socials i mediambientals.

Regala Unicef, regala infància. Al portal i a les botigues d’Unicef podeu trobar, entre d’altres presents, postals nadalenques, joguines, articles de decoració, joies i roba. Es tracten de regals plens de vida, doncs amb la seva compra es contribueix a la millora de les condicions de vida de milers d’infants a més de 150 països.

Regals verds. A la botiga on line de Greenpeace podeu adquirir, entre d’altres objectes, joguines, roba, articles de decoració i material de papereria que han estat elaborats seguint els criteris ecològics i de comerç just. Amb la compra d’aquests regals, estareu col·laborant amb les diferents campanya que Greenpeace desenvolupa per a la defensa del medi ambient.

Comerç just, pobles indígenes, drets humans. A Survival podeu trobar samarretes, joies i artesania, postals, així com el tradicional calendari i l’agenda. Es tracta d’uns objectes especials, doncs ajuden a lluitar contra els abusos i les injustícies que pateixen els pobles indígenes i tribals d’arreu del món.

Ep! Fes un cop d'ull a les altres propostes del Nadal Solidari 2011!

Afegeix un comentari nou