S’obre la convocatòria Social Investment Ready de suport al finançament d’empreses socials

  • Social Investment Ready ha estat seleccionat per la Comissió Europea - Foto: SIR

    Social Investment Ready ha estat seleccionat per la Comissió Europea - Foto: SIR

  • SIR concedeix a les empreses poder disposar d’un acompanyament a mida - Foto: Pixabay

    SIR concedeix a les empreses poder disposar d’un acompanyament a mida - Foto: Pixabay

El programa ofereix acompanyament a mida per a l’obtenció dels recursos econòmics necessaris.

El programa Social Investment Ready (Preparats per a la Inversió Social) arrenca amb la voluntat d’acompanyar vint empreses socials en la cerca de finançament i inversió. D’aquesta manera, la convocatòria cerca facilitar la relació entre inversors i empreses socials amb la finalitat d’incrementar, tant en nombre com en import, les operacions que es formalitzin entre ambdues parts.

Social Investment Ready (SIR) ofereix a les empreses socials seleccionades un suport a mida per part de persones expertes en empresa social. Aquest enfoc concedeix a les empreses poder disposar d’un acompanyament en l’obtenció dels recursos econòmics necessaris per part d’un pool d’inversors implicats en el projecte. A més, aquest finançament ha de permetre consolidar i multiplicar l’impacte social que tenen aquestes empreses.

En el programa, impulsat per Gicoop, Tandem Social i FJM Advocats, hi pot participar qualsevol empresa social del territori català, ja constituïda o en fase prèvia a la constitució, que tingui una necessitat de finançament per començar, consolidar o fer créixer el seu projecte. Social Investment Ready ha estat seleccionat per la Comissió Europea com una de les 20 iniciatives europees pioneres en el suport a la inversió i finançament d’empreses socials a Europa.

Les empreses socials interessades en participar a la convocatòria SIR poden presentar la seva candidatura fins el divendres 17 de març a través d’aquest lloc web.

Més informació.

Afegeix un comentari nou