Subvencions per a la realització de projectes de recerca sobre drets humans

  • Fotografia extreta de freefoto.com de Flickr

    Fotografia extreta de freefoto.com de Flickr

El Departament d'Interior, Relacions institucionals i Participació convoca subvencions per a la realització de projectes de recerca sobre drets humans adreçades a universitats catalanes, instituts universitaris, centres de recerca, fundacions i entitats sense afany de lucre amb seu social a Catalunya. Ja s'ha obert convocatòria pública per a la presentació de sol·licituds per al bienni 2010-2011.

Data de publicació: 20 d'abril de 2010

Convocant: Departament d'Interior, Relacions institucionals i Participació

Termini: 20  de maig de 2010

Adreçat a: universitats catalanes, instituts universitaris, centres de recerca, fundacions i entitats sense afany de lucre amb seu social a Catalunya i que entre les seves activitats hi figuri la recerca.

Any de la convocatòria: 2010

Consulta les bases de la convocatòria
 

Comentaris

Benvolguts, Tenim un investigador interessat en sol.licitar un ajut en la convocatoria per a projectes de recerca en drets humans. La meva consulta és si és necessari presentar la declaració responsable sobre detecció i intervenció en casos d'assetjament sexual (en un lloc de la convocatòria diu que és per "empreses", i en un altre que és per "institucions"), i si cal presentar la declaració dels càrrecs directius (no ens ho havien demanat mai fins ara) o si seria suficient amb algun document de la memòria anual que faci referència a aquestes qüestions. Gràcies Marina Queralt Universitat Rovira i Virgili

Afegeix un comentari nou