Suport per a la realització de projectes d’acció social

 • Cooperació. Font: Gitanes de Santa Eulàlia de Ronçana

  Cooperació. Font: Gitanes de Santa Eulàlia de Ronçana

 • Persones amb discapacitat. Font: brunosan (Flickr)

  Persones amb discapacitat. Font: brunosan (Flickr)

La Fundación Mútua Madrileña posa en marxa una convocatòria adreçada a les entitats que treballen per millorar la realitat socioeconòmica i la qualitat de vida de les persones més vulnerables.

 

La I Convocatòria Anual de Suport a Projectes d’Acció Social – que s’obre el 5 de setembre i finalitza el 3 d’octubre– fixa cinc categories d’intervenció:

 • Persones amb discapacitat: Propostes que tinguin com a finalitat millorar la situació de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial en qualsevol dels seus àmbits (social, laboral, educació, salut, etc.)
 • Dona: Propostes en l’àmbit de la igualtat de la dona que tinguin con a finalitat millorar la seva situació social, laboral o familiar a través de la conscienciació, l’educació, la formació, l’ocupabilitat, etc.
 • Infància: Propostes que tinguin com a finalitat millorar les condicions de vida dels infants i joves (fins a 18 anys) en situació de vulnerabilitat degut a problemàtiques sanitàries o condicions socioeconòmiques.
 • Cooperació al desenvolupament: Propostes que tinguin com a finalitat millorar les condicions de vida de col·lectius concrets en països en vies de desenvolupament (salut, educació i formació, desenvolupament social, defensa dels drets humans, etc).
 • Col·lectius en risc d’exclusió social: Propostes que tinguin com a finalitat millorar les condicions de vida i la integració social de col·lectius específics en risc d’exclusió social.

 

La dotació econòmica serà d’un màxim de 100.000 euros per cadascuna d’aquetes categories a repartir entre els projectes seleccionats. Cadascú d’aquests rebrà un màxim de 50.000€.

 

Bases de la convocatòria i més informació

Afegeix un comentari nou