Vols millorar la participació interna i la gestió democràtica de la teva entitat?

Suport Associatiu

Vols millorar la participació interna i la gestió democràtica de la teva entitat?

Suport Associatiu

Resum: 

La Confederació posa en marxa un projecte pilot per acompanyar i reforçar els processos participatius d’organitzacions del Tercer Sector Social. La convocatòria està oberta fins el 24 de març.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és enfortir aquest sector promovent models de governança democràtica. Amb aquesta idea, La Confederació seleccionarà 6 organitzacions entre les interessades a prendre part en el ‘Programa pilot d'acompanyament a la millora de la participació interna i gestió democràtica’.

La prova pilot, que es desenvoluparà al llarg de 4 mesos, constarà de diverses fases que inclouran, entre altres accions, la realització d’una diagnosi per identificar els principals reptes a abordar per l’entitat, la celebració de tres tallers participatius i l’elaboració d’un pla d’acció individual per a cada organització.

Poden participar-hi aquelles entitats del tercer sector social de Catalunya que desenvolupin la seva feina en els àmbits dels serveis socials i d'atenció a les persones, comptin almenys amb 20 persones treballadores i hagin promogut alguna acció o iniciativa vinculada a la gestió participativa. Les bases de la convocatòria poden consultar-se en aquest document.

Per presentar la sol·licitud, han d’enviar aquest formulari fins el 24 de març a les 13h.

Per a més informació, cal contactar amb el correu acompanyament@laconfederacio.org.

Afegeix un comentari nou