7 plataformes de micromecenatge on captar fons

F Pere Tarrés
Autor/a: 
Marina Aguilar i Mañas

7 plataformes de micromecenatge on captar fons

F Pere Tarrés
Resum: 

Troba la web que més s'adapta a les característiques de la teva iniciativa i comença a recaptar diners per portar-la a terme.

Apontoque

Plataforma adreçada a iniciatives promogudes per esportistes, clubs, associacions esportives, organitzadors d’esdeveniments esportius, etc. Aquests tenen entre 30 i 42 dies per assolir la quantitat de diners establertes.

BetterNow

Plataforma adreçada a donar suport a una entitat a través d’una iniciativa solidària i cercar el suport de la teva xarxa relacional.

Coopfunding

Plataforma adreçada a donar suport a projectes cooperatius, social i per al bé comú. La web fa servir, a més dels euros, les monedes socials i les criptomonedes.

Deportitas solidarios en red

Plataforma adreçada a què les entitats no lucratives recaptin fons per a iniciatives solidàries. A més a més, permet que les persones esportives puguin vincular un repte esportiu amb una acció de captació de fons per finançar les iniciatives de la plataforma.

Get your cause

Plataforma adreçada a recaptar fons per iniciatives de qualsevol tipus. Aquesta compta amb un servei d’assessorament gratuït per ajudar-te a assolir els diners necessaris.

Namlebee

Plataforma adreçada a donar suport a iniciatives socials o “políticament díscoles” relacionades amb l’economia alternativa, cultura, ecologisme, drets humanes, transformació o recuperació d’espais, memòria històrica, igualtat de gènere, antimilitaristes, etc. Les persones autores tenen 40 ó 80 dies per assolir el finançament marcat.

Siamm

Plataforma adreçada a donar suport a tot tipus d’iniciatives, especialment projectes creatius i artístics.