Si sou una entitat cultural, doneu-vos d’alta a l’ECA

Si sou una entitat cultural, doneu-vos d’alta a l’ECA

Resum: 

Coneixeu en què consisteix aquest registre de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals i quin passos cal fer per formar-ne part.

Què és l’ECA

A partir de l’elaboració de l’estudi sobre el Tercer sector cultural a Catalunya i de diferents aplicacions del Departament de Cultura, la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals ha impulsat l’ECA, Entitats Culturals i Associacions, una base de dades que té com objectiu facilitar la comunicació i interacció entre les organitzacions d’aquest àmbit.

Com formar part d’aquest registre

Totes les associacions i entitats culturals que estan legalment constituïdes poden inscriure’s en aquesta aplicació. Per fer-ho, només han d’accedir a la base de dades i emplenar els camps que apareixen dins la secció petició d’accés. Per a més informació es pot consultar el manual petició d’accés de l’ECA

Un cop inscrita i validada la informació, la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals facilitarà un nom d’usuari i una contrasenya personal que permetrà que l’organització empleni la resta de camps que conformen l’aplicació. Per facilitar aquest procés, l’ECA compta amb un manual d’estil on es detallen els criteris a tenir en compte a l’hora d’introduir la informació.

Actualització de les dades

L’ ECA també permet que cada organització ampliï i modifiqui la informació que consta a l’aplicació. Per fer-ho, només han d’accedir a la base de dades i realitzar els canvis pertinents seguint les pautes establertes al manual de modificació de dades.

Més informació

En cas de dubte o requerir més informació, podeu contactar amb el Servei de Promoció i Dinamització de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals a través d’una d’aquestes vies:

  • Presencialment: Plaça de Salvador Seguí, 1-9 (Edifici Filmoteca) – Barcelona
  • Telefònicament: 935.671.064
  • Correu electrònic: eca.cpt@gencat.cat