5è aniversari del Banc Farmacèutic

  • Lluís Permanyer i Alex Brenchat després de firmar el conveni

    Lluís Permanyer i Alex Brenchat després de firmar el conveni

El Banc Farmacèutic celebrarà el proper 19 de setembre el 5é aniversari de la seva fundació. L'acte tindrà lloc en el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, al carrer Girona de Barcelona a les 19h.

L'eslògan que el Banc Farmacéutic ha escollit per a aquest acte d'agraïment és: compartim les necessitats per compartir el sintit de la vida i els ponents que intervindran en aquest acte seran: 

  • Boi Ruiz (Conseller de Sanitat);
  • Jordi Dalmases (President del COFB);
  • Felipe Hortelano (Director Angelini Farmacèutica);
  • Jordi Roglà (Director Càritas Barcelona)

Lloc: Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, COFB. C/Girona 64-66 (Metro L4 - Girona)

 

Acord de col·laboració amb La Caixa

Per altra banda, La Fundació laCaixa ha signat recentment un acord de col·laboració amb el Banc Farmacèutic per impulsar encara més la tasca social en favor dels més desfavorits de la nostra societat. Aquest ajut ha estat concedit dins la seva Convocatòria d'Ajudes a Projectes per a la Promoció "Lluita contra la pobresa i exclusió social".

En l'actualitat, aquesta ONG estan ajudant a més de 15.000 persones ateses en 50 entitats assistencials gràcies als medicaments que són comprats pels ciutadans el dia de la Jornada de Recollida de Medicaments que realitzem un cop l'any a Madrid i Catalunya. En el horitzó hi ha el poder ajudar cada vegada a més persones i per això està previst obrir noves seus a d'altres comunitats autònomes per la propera Jornada que tindrà lloc el dissabte 9 de febrer de 2013.

+ info: www.bancofarmaceutico.es

 

 

Afegeix un comentari nou