AFANOC Tarragona celebrarà al maig la Megafesta infantil Posa’t la Gorra!

La megafesta infantil Posa’t la Gorra passa a celebrar-se al maig, enlloc del novembre, un canvi molt esperat per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC). D’aquesta manera el clima serà més favorable i s’espera augmentar la paticipació i entusiasme. La festa es farà el 30 de maig a PortAventura i comprant una gorra es podrà accedir al parc durant tot el dia.

Es tracta de la vuitena edició del Posa’t la Gorra, una festa que se celebrarà el 30 de maig a PortAventura. Amb la compra anticipada d’una gorra per 15€ es té accés a les instal·lacions del parc per poder participar de la festa que hi organitza AFANOC de 10h a 14h i per poder gaurdir de les atracions fins que tanqui el parc a les 20h.

Posa't la Gorra! és una Megafesta infantil plena de tallers, activitats, obsequis i espectacles, la qual va dirigida a sensibilitzar la societat i a donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia. També s’aprofita la campanya per recaptar fons amb la finalitat de pal·liar les mancances en serveis i instal·lacions, en la mesura que ens sigui possible: ajudar en el manteniment i adequació de La casa dels Xuklis (una casa d’acollida per a famílies desplaçades amb un fill/a amb càncer que necessiten desplaçar-se a Barcelona per rebre els tractaments), seguir amb el projecte de la remodelació de l'Hospital de Dia de la Vall d'Hebron, ampliar els programes als hospitals de Sant Joan de Déu, Vall d'Hebron, Can Ruti i Joan XXIII de Tarragona, així com continuar oferint i ampliant els serveis a la Demarcació de Tarragona per a les famílies que ho necessitin.

Afegeix un comentari nou