Àngels Guiteras, reelegida com a presidenta de la Taula

La Taula del Tercer Sector Social ha renovat els membres de la seva Junta Directiva pels propers 3 anys en la XXVII Assemblea General. Àngels Guiteras, que ha estat reelegida com a presidenta, ha explicat que l'aposta de la Taula és fomentar la cohesió social i enfortir el tercer sector.

Àngels Guiteras, que actualment és gerent de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) i és presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya des de el 9 de juliol de 2009, ha estat reelegida aquest dimarts a la tarda com a presidenta de la Taula.

La reelecció s'ha fet en el marc de la XXVII Assemblea General de la institució que s’ha celebrat al Palau de la Virreina de Barcelona i en què també s'han escollit els altres membres de la Junta.

La nova Junta Directiva vol defensar els drets subjectius i la seva priorització, i repensar el Tercer Sector Social per enfortir-lo.

Guiteras ha explicat que “la nova Junta Directiva vol defensar els drets subjectius i la seva priorització, i repensar el Tercer Sector Social per enfortir-lo”. La presidenta de la Taula considera que "la cohesió social és essencial per poder abordar, com a país, els reptes que tenim plantejats", per això ha apostat “per posar la cohesió social com el principal objectiu de les polítiques democràtiques".

La Junta Directiva de La Taula estarà formada durant els propers 3 anys per les següents persones i les següents entitats:

 

Acord del Tercer Sector català i balear

Després de celebrar la XXVII Assemblea de la Taula del Tercer Sector, la presidenta  Àngels Guiteras i la presidenta de Tercer Sector-Illes Balears, Marta Soler, han signat un conveni de col·laboració entre les dues institucions.

Han conclòs l’acte Dolors Rusinés, Secretària General del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i Margarita Ferrando, Directora General de Família, Benestar Social i Atenció a Persones en Situació Especial de la de Salut, Família i Benestar Social del Govern de les Illes Balears. Han assistit a l’acte representants d’entitats socials, partits polítics i administracions, i de la societat civil.

Més informació: al web de la Taula del Tercer Sector.

Afegeix un comentari nou