Apliquem les TIC en la cooperació per al desenvolupament i l’ajuda humanitària

Fundació Autònoma Solidària
Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària
 Font: Smart City Week (Ajuntament de Barcelona)
Imatge promocional de la Smart City Week

Apliquem les TIC en la cooperació per al desenvolupament i l’ajuda humanitària

Autor/a: 
Fundació Autònoma Solidària
Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

L’Smart City Week tindrà dijous una jornada dedicada a la cooperació, on les entitats podran treballar per identificar quines son les necessitats i prioritats futures d’inversió en TIC.

L’Agència Catalana de la Cooperació al Desenvolupament i Smart Catalonia, en el marc de la Smart City Week, organitzen una jornada adreçada al sector de la cooperació per al desenvolupament i a l’ajuda humanitària. Aquesta jornada es celebrarà el dijous 8 de novembre a partir de les 9h a Ca l’Alier - Centre d’Innovació Urbana (c/ Pere IV 362, Barcelona).

La jornada comptarà amb una sèrie de ponents que oferiran una perspectiva de present i futur sobre com les TIC poden ajudar a resoldre alguns reptes com la seguretat en les comunicacions i les transaccions, el finançament de les entitats, la gestió col·laborativa o la millora de la relació amb la base social, entre d’altres.

El programa de la jornada compta amb ponents com Tomàs Roy, expert en ciberseguretat, Marc Rocas (raay.tech) que parlarà sobre ‘blockchain’ aplicat a la cooperació, Pedro Álvarez (eltercer.net) que parlarà sobre com les TIC poden ajudar a connectar la base social de les entitats o Oriol Alsina (consultor en ‘fundraising’) que explicarà com posar la tecnologia al servei del finançament.

El punt fort de la jornada serà la sessió de treball amb entitats, que permetrà identificar necessitats i prioritats en el desplegament de les TIC al sector de la cooperació per al desenvolupament i l’ajuda humanitària.

Si voleu participar en aquesta jornada, encara us podeu inscriure o trobar més informació sobre la jornada i la Smart City Week.

Afegeix un comentari nou