APPC Tarragona organitza la 9a Caminada Solidària a favor de les persones amb paràlisi cerebral

FCVS
9a Caminada Solidària de La Muntanyeta a Tarragona Font: APPC Tarragona
La 9a Caminada Solidària de La Muntanyeta sortirà de la Rambla Nova i transcorrerà per bona part del litoral de la ciutat Imprimeix Correu
Imatge de l'inici de la 7a caminada La Muntanyeta Font: APPC Tarragona
Imatge de l'inici de la 7a caminada La Muntanyeta Font: APPC Tarragona

APPC Tarragona organitza la 9a Caminada Solidària a favor de les persones amb paràlisi cerebral

FCVS

Resum: 

L’entitat organitza una nova edició de la trobada amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que realitzen al servei de les persones amb paràlisi cerebral i recaptar fons per als seus projectes.

L'APPC Tarragona posa en marxa, el proper 22 d'octubre, la 9a edició de la Caminada Solidària per La Muntanyeta en suport a les persones amb paràlisi cerebral.

L'objectiu de la caminada és donar a conèixer la tasca que realitza La Muntanyeta, entitat amb 40 anys de trajectòria al servei de les persones amb paràlisi cerebral, i recaptar fons per als seus projectes. En aquesta ocasió, l'organització de la caminada liderada pel Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta, també té com a objectiu superar el rècord de 1.000 participants que es va assolir l'any passat.

Així doncs, la caminada arrencarà a les 8 h des del Balcó del Mediterrani de Tarragona i, després d'un recorregut per la costa tarragonina, es dirigirà a les instal·lacions de l'entitat, a Sant Pere i Sant Pau, on hi ha prevista una jornada de portes obertes. Allí també se servirà l'esmorzar. El recorregut finalitzarà de nou a la Rambla Nova.

Tot el recorregut està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, de manera que és una activitat oberta a tothom.

Donatiu de la inscripció

Les inscripcions per a la 9a caminada solidària per La Muntanyeta ja estan obertes i tothom qui ho vulgui pot participar en aquesta marxa no competitiva, amb un marcat caràcter lúdic, festiu i familiar.

Les inscripcions, amb un donatiu de 10 euros, es podran fer a la pàgina web de l'entitat o bé a la seu social situada a Sant Pere i Sant Pau. En cas de quedar places disponibles, el mateix dia de la caminada també es podran fer inscripcions a partir de les 8 h, abans de la sortida.

Els menors de 12 anys tenen descompte i les persones amb discapacitat tenen la inscripció gratuïta.

Afegeix un comentari nou